Esquí alpí i de fons

Àxel Esteve fa un Top-10 al gegant del Nacional francès

Andorra acaba segona la prova de relleus del Campionat d’Espanya

Àxel Esteve fa un Top-10 al gegant del Nacional francèsFAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’esquiador d’alpí Àxel Esteve va aconseguir ahir una 9a posició a l’eslàlom del Campionat de França, que es va disputar a l’estació francesa de Châtel. L’andor­rà va registrar un crono d’1’32”94 i va quedar a 2”69 del vencedor, que va ser el francès Victor Muffat-Jeandet (1’30”25). De la seva banda, Cande Moreno va adjudicar-se el 39è lloc a la prova del gegant en el mateix marc de la competició gal·la, amb un temps de 02’18”46. L’esportista tricolor es va quedar a 9”01 de la guanyadora, que va ser la francesa Tessa Worley (2’09”45).

En relació amb els Nacionalbritànic celebrat a Tignes (França), Matías Vargas va assolir el seu millor resultat de tota la temporada, en el segon supergegant que es va organitzar, després de marcar una xifra de 31’93 punts FIS i fent un 16è lloc. Marc Oliveras va quedar 12è (01’24”91) i Joan Verdú va embutxacar-se la 5a plaça.

Quant al dissabte passat, hi va haver a Espot la primera jornada del Campionat de Catalunya. Robert Solsona es va imposar en l’eslàlom i Xavi Salvadores va tancar el podi. En categoria femenina, Clàudia Mijares va ser 3a, amb un crono d’1’45”59. A la jornada d’ahir del Català, en el gegant Albert Pérez va ocupar un 2n lloc i Xavi Cornella el 3r, tots dos van quedar-se amb els millors resultats dels nombrosos representants del Principat. Finalment, a la mateixa cursa, però femenina, Mijares es va situar com la més destacada, va quedar 8a.

En esquí de fons, Andorra va adjudicar-se la 2a posició a la prova de relleus del Campionat d’Espanya que es va disputar a l’estació de Candanchú, a Osca. Irineu Esteve, Carola Vila i Cerni Cairat van ser els representants.

tracking