Samu Ponce s'imposa al 40è Gran Premi Força-Real

Samu Ponce s'imposa al 40è Gran Premi Força-RealMVK*25 ACA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’MVK*25 ACA va aconseguir el cap de setmana passat la seva primera victòria en la 40a edició del Gran Premi Força-Real disputat a Millàs (França). Samu Ponce va fer-se amb el triomf a la prova gal·la, que tenia un recorregut de 88 quilòmetres i tres ports de muntanya.

Etiquetes:

L’andorrà va entrar a l’escapada del dia que es va formar al quilòmetre 14 juntament amb el seu company d’equip Mauro García, i a l’últim port de la cursa, amb rampes de fins al 15%, va fer un atac definitiu per entrar a la línia d’arribada en solitari amb un temps d’1 h 49’45’’.

Però Ponce no es va quedar sol a la part alta, ja que Miquel Martínez, un altre dels integrants de l’MVK*25 ACA, va ocupar el segon esglaó del podi a 31” del guanyador, i Julio Pintado va entrar en quart lloc a 39”. A més, Òscar Cabanas va ser 12è; Mauro Garcia, 15è; Joel Ponce, 18è; Luis Chavanes, 21è; Marc Gasa, 28è; Jordi Majoral, 34è, i Carlos da Sousa, 39è, uns resultats que van servir perquè l’MVK*25 ACA, a més del triomf individual, aconseguís la victòria per equips de la cursa. També va participar a la prova l’andorrà Albert Gómez, que va ser 16è.

Les properes cites per a l’MVK*25 ACA seran el 21 i 22 d’abril a Osca i Montmeló.

tracking