El Barça, a un empat de ser campió

Necessita sumar un punt contra el Dépor després del triomf del Reial Madrid

L’FC Barcelona haurà d’esperar fins després del partit per ser campió de lliga després del triomf ahir del Reial Madrid per 2 a 1 contra el Leganés. Hi havia l’opció matemàtica que els blaugrana fossin campions sense jugar si els blancs ahir i l’Atlètic de Madrid avui no guanyaven, però amb el triomf dels de Zidane el Barça haurà d’aconseguir, com a mínim, un empat avui a Riazor contra el Deportivo de la Coru­nya (20.45 hores) per aconseguir un nou títol de lliga.

En el matx d’ahir, Zidane va treure un equip amb futbolistes no habituals com Vallejo o Ceballos pensant en la tornada de semifinals contra el Bayern de Munic de dimarts, però el Madrid en va tenir prou amb els suplents per derrotar el Leganés. Bale va avançar els blancs al minut vuit després d’una badada defensiva del Leganés. Just abans del descans, el Madrid va tornar a marcar, en aquest cas gràcies a Mayoral. Kovacic va fer una centrada, que va pentinar Bustinza, trencant així el fora de joc, i el jove davanter del Reial Madrid va rematar totalment sol al segon pal per fer el 2 a 0.

A la represa Brasanac va retallar distàncies amb el 2 a 1, però el marcador ja no es va tornar a moure i el Reial Madrid va sumar un nou triomf al Bernabéu.