motociclisme

Cardelús suma 13 punts al circuit de MotorLand

Cardelús suma 13 punts al circuit de MotorLandSTYLOBIKE

Xavi Cardelús va sumar 13 punts a la quarta prova del Moto2 European Championship que es va disputar ahir a MotorLand. En les dues curses, Cardelús va fer un 12è i un 7è lloc. A la primera, l’andorrà va caure quan lluitava per col·locar-se sisè, però va poder remuntar fins a la 12a posició. En aquesta primera cursa, va poder millorar la seva volta ràpida d’entrenaments amb un 1’55”52, que ha estat la cinquena millor de la prova. A la segona cursa, reduïda a 10 voltes, Cardelús va acabar setè i a 5 segons del podi. El pilot d’Stylobike va comentar a Alcanyís que “les dues curses d’avui [per ahir] ens han deixat bones sensacions però un regust no del tot positiu”. Cardelús feia referència a la seva caiguda i als problemes que va tenir durant la segona cursa quan un altre pilot es creuava a la seva trajectòria i el tocava a la sortida. “Com a rendiment, quant a volta ràpida de la primera cursa i ritme, estic satisfet, però crec que els resultats no acaben de reflectir tot el que podíem fer i ens mereixíem”, va explicar.

La pròxima cita de Cardelús serà amb el Campionat del Món de Moto2, el pròxim cap de setmana amb motiu de la disputa del Gran Premi de la República Txeca.