Automobilisme

Gerard de la Casa, a una victòria de revalidar el títol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Gerard de la Casa té un nou títol a tocar, i és que aquest cap de setmana es podria proclamar campió d’Espanya de muntanya en categoria 3, sempre que s’endugui el triomf a la Pujada a Chantada (Lugo), a la prova que es disputa aquest cap de setmana. A hores d’ara l’andorrà té 120 punts a la general, mentre que José Antonio Aznar en suma 113,6, per tant, en cas de no vèncer, De la Casa en tindria suficient amb una segona i una tercera posició a les dues curses que resten per tal de fer-se amb el Campionat, sempre que el seu perseguidor acabés per davant d’ell a les dues proves que resten per finalitzar el certamen de muntanya.

L’activitat a Galícia va iniciar-se ahir amb les diferents verificacions administratives i tècniques, i no serà fins avui que els cotxes comencin a rodar. A partir de les 13 i 15 hores se celebraran els entrenaments oficials, i a partir de les 17 hores es farà la primera cursa cronometrada. De cara a demà, hi haurà una nova sessió d’entrenaments a les 9 hores, mentre que a les 11 i 13 hores es faran les dues curses restants.

Els pilots hauran de recórrer els 4.100 metres de distància de la prova, que tindrà un desnivell de 250 metres entre la sortida i l’arribada, i amb un pendent màxim del 7,5 per cent.

Gerard de la Casa no serà l’únic representant del país a Chantada, ja que Edgar Montellà, del programa de joves pilots de l’ACA, també hi serà present en busca de recuperar sensacions a la categoria de CM Promoció després d’un any irregular.

tracking