Pàdel

Andorra vol esdevenir seu fixa del World Padel Tour

El World Padel Tour s’acomiada d’Andorra amb una millora important respecte a la primera edició pel canvi de lloc de la pista central

Andorra vol esdevenir seu fixa del World Padel TourFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La segona edició del Vall Banc Andorra la Vella Open va abaixar el teló ahir amb unes sensacions molt millors que les de la primera per a l’organització del Principadel, per als jugadors i per als membres del propi World Padel Tour (WPT). La reubicació de la pista central al Poliesportiu, fent que passés a ser coberta i amb una major capacitat de públic, ha permès que tot es desenvolupés en perfectes condicions i que la meteorologia no fos un problema als partits decisius, a diferència del 2017, en què es van haver d’ajornar les semifinals i la final masculina, mentre la femenina es va jugar a la pista del club.

Enguany, tot ha sortit segons el previst i a més la venda d’entrades ha complert les expectatives amb escreix, amb un creixement del 25 per cent respecte l’any passat. El dia més fort va ser dissabte, quan es va arribar a un 80 per cent de l’aforament i s’hi van aplegar gairebé 3.000 assistents.

Tot plegat es va transformar en una valoració molt positiva per part del Principadel i del WPT de l’esdeveniment. “Estem molt contents de com ha anat aquesta segona edició. Ha estat un èxit rotund a nivell d’ocupació i de venda d’entrades. El pavelló ens ha permès estar més assegurats del temps i donar un espectacle de pàdel amb els millors jugadors del món”, indicava la directora de màrqueting del Principadel, Brenda Laredo, que afegia que “aquesta és la línia a seguir, i no només això, sinó que volem millorar el que puguem aquest esdeveniment i donar-li la força que es mereix. Pensem que Andorra és un terreny ideal per poder donar al pàdel la importància que té”.

Des del WPT, el seu director internacional, Hernán Auguste anava més enllà i assegurava que “jo crec que aquest torneig pot ser una data clàssica en el calendari del WPT en un futur”. A més, destacava que “la gent ha respost molt bé a Andorra, hem crescut en aquesta segona edició, estem contents i pensem que podem créixer encara més l’any vinent”.

El Principadel i el WPT encara compten amb un any de contracte més i la voluntat de les dues parts és renovar per tres anys més, com se sol fer, després del 2019. “La intenció és allargar el contracte. Ja hi ha hagut dos anys de molts esforços i dedicació d’un equip i evidentment el World Padel Tour confia en el capacitat que té aquest esdeveniment a Andorra i el retorn que podem arribar a tenir. Necessitem temps i penso que el tercer any ja serà el definitiu per entrar a la segona temporada de tres anys més amb més força”, indicava Laredo, que afegia que la renovació ja s’ha començat a parlar.

Res a envejar a la resta de seus

També els jugadors es van mostrar molt satisfets del funcionament del torneig i lloaven l’organització andorrana. “Aquest any ha sigut bastant millor. El 2017 va estar bé, a mi m’agrada molt Andorra i sempre és un plaer venir, però crec que aquest any a nivell de torneig no té res a envejar a cap altre del circuit”, comentava el doble guanyador a Andorra, Sanyo Gutiérrez. “La pista estava perfecta i hem gaudit molt en aquest escenari. Estem molt contentes de seguir venint a Andorra i a més dona gust jugar en aquests pavellons en què les graderies s’omplen”, comentava la també doble guanyadora del torneig del Principat, Majo Sánchez Alayeto.

Andorra vol esdevenir seu fixa del World Padel Tour

tracking