Pàdel

Els favorits pateixen però compleixen els pronòstics

Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez, i les bessones Sánchez Alayeto s’adjudiquen les finals en tres sets molt ajustats

Els favorits pateixen però compleixen els pronòsticsFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les finals del Vall Banc Andorra la Vella Open no van decebre i es van resoldre amb molta emoció fins al final, tant en el partit femení com en el masculí. En ambdós enfrontaments es va haver de recórrer al tercer set per decidir un campió, que va acabar sent en les dues ocasions la parella que partia com a cap de sèrie número 1 del torneig i, per tant, afrontaven el matx decisiu amb l’etiqueta de favorits.

Primer, les bessones Sánchez Alayeto es van enfrontar a Marta Marrero i Alejandra Salazar en un duel de dinàmiques per a les dues parelles. El primer set es va decidir al tie break a favor de les germanes, així com el segon, però en favor de Marrero i Salazar, que no només van guanyar el tie break, sinó que van salvar tres pilotes de partit seguides. Al tercer i definitiu set, però, les Alayeto van errar menys i es van adjudicar el set, revalidant així el títol de l’any passat (6 a 7, 7 a 6 i 4 a 6). “Hem tingut tres pilotes de partit, però han estat a la restada, que sempre és més difícil. Al final, ens hem refet bé, hem seguit molt positives i hem sortit endavant”, indicava Mapi Sánchez Alayeto després del matx.

Tot seguit es va disputar la final masculina, que també va deixar punts molt espectaculars. Amb tot, en els moments decisius, Sanyo Gutiérrez, campió l’any passat, i Maxi Sánchez van estar més atents i es van embutxacar la victòria. Malgrat que Cristian Gutiérrez i Franco Stupaczuk, que ahir va exhibir un gran nivell de joc, van començar guanyant el primer set, els caps de sèrie número 1 van ser més precisos al segon i tercer set per endur-se el títol (7 a 5, 4 a 6 i 4 a 6). “Sabíem que seria un partit dur, pel rival i per l’exigència del partit de semifinals. Crec que s’ha definit per detalls i al final ha caigut del nostre costat”, valorava Maxi.

Vall Banc Open finals

DONES

Marrero/Salazar - Alayeto/Alayeto

6-7 / 7-6 / 4-6

HOMES

Gutiérrez/Stupaczuk - Sánchez/Gutiérrez

7-5 / 4-6 / 4-6

tracking