Motociclisme

Fenati, acomiadat per l'acció antiesportiva a Misano

El Marinelli Snipers Team prescindeix de l’italià, que demana disculpes

Fenati, acomiadat per l'acció antiesportiva a Misano

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’acció antiesportiva que Romani Fenati va realitzar durant la disputa del gran premi de San Marino del Mundial de Moto2 el diumenge li portarà conseqüències greus. Després d’una intensa pugna amb el seu compatriota, Stefano Manzi, l’italià va pressionar el fre del seu rival, un moviment que li va suposar la bandera negra que el desqualificava de la cursa. A més, posteriorment va rebre una sanció de dues curses.

Però finalment no seran dues les curses que es perdrà, sinó totes les que resten del Mundial, ja que el seu equip, el Marinelli Snipers, va anunciar ahir el seu acomiadament arran de l’acció. “Lamentablement, hem d’assenyalar que el seu acte irresponsable va posar en perill la vida d’un altre pilot i no es pot demanar perdó de cap manera”, assenyalava el comunicat de l’equip. A més, l’MV Augusta, equip amb el qual anava a competir el 2019, va anunciar la cancel·lació del contracte que tenien signat.

Per la seva part, Fenati també va fer públic un comunicat en què es disculpava. “Demano perdó a tot el món de l’esport. Vaig fer un gest inqualificable. No he estat home!”, indicava en l’escrit el pilot, que afegia que “les crítiques són correctes i entenc el ressentiment cap a mi”.

tracking