L'FC Andorra no acaba d'enlairar-se

Errades puntuals penalitzen l’equip tricolor i perd a casa davant la Rapitenca

L'FC Andorra no acaba d'enlairar-seTWITTER FCA

Publicat per

Tenir interioritzat que la temporada serà llarga i que tocarà patir per molts motius pot servir l’FC Andorra per aprendre a metabolitzar les derrotes. La d’ahir, la segona a la Borda Mateu, va estar impregnada d’inseguretat, nervis i errades defensives que van penalitzar massa els tricolors. La Rapitenca, sòlida i efectiva, va superar l’equip andorrà amb un brillant Brayan Hurtado i aprofitant les opcions clares que va tenir davant Víctor Silverio. Tot i la igualtat que dominava la primera part, Nacho Nuez i Dilla, de penal, deixaven el matx sentenciat a la mitja hora (0-2). Un avís, massa desviat, de Cristian Martínez després de recollir una bona passada filtrada de Marc Pujol va ser l’única ocasió clara d’una primera part on la Rapitenca mostrava més intenció i més possessió.

L’FC Andorra va començar a tenir més continuïtat en el seu joc a la represa. A poc a poc, però, començava a donar senyals. L’orgull i la rauxa va permetre a l’equip centrar-se i mentalitzar-se que calia remuntar. L’intent, malauradament, es va quedar a mig camí. Un gol de Jordi Aláez (75’) permetia descomptar als andorrans i amb una defensa de tres reestructurada va tenir els millors minuts i va aconseguir, per moments, encongir el rival. Quan els andorrans van deixar la pissarra, Aleix Alumbreros va acabar de silenciar la Borda amb la sentència (1-3). “Si donem un pas endavant en seguretat defensiva, jugant així, perdrem pocs partits”, va comentar el tècnic, Richard Imbernón. L’entrenador tricolor va exposar que “hem de ser forts mentalment perquè els resultats no ens afectin més del compte”. El grup és jove, amb molt marge de millora, però tocarà remar.