ACB LLIGA ENDESA

“No m'ha semblat falta a Tomic”

Ibon Navarro va arribar capcot a la sala de premsa després d’estar a punt de guanyar el Barça al Palau Blaugrana

“No m'ha semblat falta a Tomic”Xavier Pujol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El vestidor

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

Ibon Navarro va arribar capcot a la sala de premsa després d’estar a punt de guanyar el Barça al Palau Blaugrana. Preguntat per la premsa, el tècnic va analitzar les jugades polèmiques del final i va assegurar que “francament, i veient el criteri de contactes que hi ha hagut durant 38 minuts i 50 segons, no m’ha semblat falta sobre Ennis, com tampoc m’ho ha semblat la d’abans amb la lluita sobre Tomic, però són coses que passen”.

Més enllà de les accions polèmiques del tram final del partit, el tècnic va mostrar-se satisfet del plantejament del partit i va destacar que “hem fet el partit que volíem fer aquí, però al final hem tingut tres atacs en què ens ha faltat paciència, però tot i això hem seguit treballant”. L’entrenador basc va assegurar que “no es pot canviar el discurs perquè un dels triples sols que hem tingut no hagi entrat o perquè ens hagi faltat una cistella”.

Sobre l’última acció del matx, Navarro va explicar que “la idea al temps mort era anar a guanyar amb un triple de Whittington, però sabíem que amb el seu ajustament podien deixar un espai al mig que nosaltres podíem aprofitar amb una penetració d’Albicy o Ennis”.

EL rival

Svetislav Pesic

“Sempre és difícil guanyar el morabanc”

L'entrenador del FC Barcelona Lassa, Svetislav Pesic, va firmar en roda de premsa que “ha estat un partit amb una intensitat molt alta, perquè ells són un equip lluitador i que té molt caràcter”. Preguntat per la diferència entre el duel d’ahir i el de la Lliga Catalana, el tècnic va assegurar que “cada partit és diferent”, i va afegir que “aquell era un matx de pretemporada, on sempre ens costa guanyar, i avui era un de lliga”, a més d’afegir que “per nosaltres sempre és difícil guanyar el MoraBanc Andorra”.

Jugadors

Rafa Luz, Base del MoraBanc

“Crec que Era falta a ennis”

El base brasiler va destacar que “quan jugues contra un equip d’Eurolliga no et pots relaxar ni un moment”, i sobre l’última jugada va manifestar que “crec que a l’última jugada hi havia falta sobre Ennis, però bé, jo no soc l’àrbitre”.

Moussa Diagne,Pivot del MoraBanc

“Ha estat una llàstima”

El pivot, que tornava a la que havia estat casa seva, va declarar que “ha estat una llàstima, qualsevol der­rota ho és, però aquesta més perquè teníem el partit on el volíem”. A més, va afegir que “és bàsquet, a vegades entren i d’altres, no”.

tracking