Esquí

Lindsey Vonn es retirarà un cop hagi competit a Andorra

L’esquiadora més llorejada de tots els temps sorprèn amb la decisió

Lindsey Vonn es retirarà un cop hagi competit a AndorraRED BULL

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Aquesta serà la darrera temporada en actiu de l’esquiadora més llorejada de la història. Lindsey Vonn va anunciar a Nova York que penjarà els esquís un cop hagi competit a la Copa del Món de Grandvalira, el pròxim mes de març.

Amb 82 victòries a la Copa del Món d’Esquí FIS de carrera, només quatre menys que el rècord de 86 d’Stenmark, Vonn va sorprendre declarant que es retiraria després d’aquesta campanya. “Si l’obtinc [el rècord], seria un somni fet realitat”, va dir Vonn abans d’un esdeveniment a Manhattan. “Si no ho faig, crec que he tingut una carrera increïblement reeixida, no importa. Segueixo sent l’esquiadora més llorejada de tots els temps”, va afirmar.

La temporada passada, Vonn va aconseguir cinc victòries en la Copa del Món, malgrat tenir un començament difícil de la temporada amb un accident a Lake Louise. El president i CEO de la Ski & Snowboard dels EUA, Tiger Shaw, va afegir que “Lindsey Vonn és realment una icona de l’esport mundial. Tots tenim l’oportunitat de veure una increïble atleta acabar la seva brillant car­rera esportiva, escrivint un nou capítol de la seva brillant història.” Andorra podrà veure la dar­rera pàgina esportiva de Vonn.

tracking