“No hem competit bé”Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, es va mostrar molt contrariat i decebut. El tècnic va comentar que “no hem entrat bé al partit i hem estat lluny de fer el que necessitem fer per poder competir”. El vitorià va explicar que, malgrat els trams on l’equip semblava estar en la línia d’eixugar la diferència i es corregia, els jugadors van ser víctimes de l’ansietat “de saber que no estàvem bé i voler posar-nos”. “Quan ho saps i el cap et va a una velocitat i les cames a una altra comences a cometre errades, llançaments senzills no entren, pilotes fàcilment se te’n van a les mans del rival, i això et treu energia”.

Navarro va puntualitzar que “d’això s’ha d’aprendre i hem de saber encarar els partits amb més gana i ambició”. L’entrenador tricolor va insistir que “no hem estat i quan ens hem volgut ficar ja era massa tard”. El tècnic del MoraBanc va reconèixer que l’equip també ha patit de manca de “duresa” i que “no hem competit bé”. Tot i valorar la gran actuació individual de Dylan Ennis, Navarro va deixar clar que “no és gens positiu tenir un jugador amb 48 de valoració quan el seu equip ha fet 76”. “Em preocupa molt més el -10 de Vitali”, va rematar.

EL RIVAL

“El millor partit del que portem de temporada” JOAN PEÑARROYA. L’ENTRENADOR DEL BAXI MANRESA, Joan Peñarroya, encara mastegava l’emoció viscuda a l’avantmatx i es va mostrar “molt agraït” per l’homenatge rebut. Una vivència que el va deixar “sense paraules”. El tècnic es va mostrar satisfet per la victòria. “Hem fet el partit més complet del que portem de lliga”. L’egarenc va explicar que “hem aconseguit ser més agressius, sòlids i guanyar l’aspecte físic al MoraBanc”. Peñarroya assenyala que el Manresa “ha fet un pas endavant” i creu que el triomf al Poliesportiu no té cap connotació especial.

tracking