LLIGA DE LES NACIONS. geòrgia - andorra

“Són superiors i ho han demostrat”

“Són superiors i ho han demostrat”

Creat:

Actualitzat:

Koldo Alvarez de Eulate va mostrar-se decebut per la derrota d’ahir contra Geòrgia i va manifestar que “avui en dia, ells són futbolísticament superiors a Andorra i ho han demostrat”, i va afegir que “el nostre pla hauria canviat els últims cinc o deu minuts, però al final no hem tingut temps amb els seus gols al final”.

El tècnic va agrair els seus jugadors perquè “no se’ls pot demanar res més pel que fa al treball. Segur que podem millorar en molts aspectes, però quant al treball, els poso un deu”. Sobre el plantejament del partit, el seleccionador va declarar que “quan no tens la pilota, no et queda altra que defensar, i nosaltres ho hem fet molt bé durant 85 minuts, però el que passa és que els partits en duren 95”. Sobre què va faltar-li a Andorra, Koldo Alvarez de Eulate va destacar que “ells han seguit el patró esperat, i ens ha faltat sortida de pilota, a més els laterals tenien molt bon u contra u i ens han complicat molt. El nostre treball defensiu ha estat bo per moments i hem estat capaços d’aturar-los força temps”.

El duel d’ahir va posar fi a més d’un any sense perdre, i el seleccionador va destacar que “amb el temps li acabarem donant més mèrit a aquesta ratxa, però ara mateix fot”.

Per últim, i pensant en el matx contra el Kazakhstan, el tècnic va expressar que “és possible que tinguem un partit com el que hem tingut contra Geòrgia”.

Joan Cervós, Jugador de la selecció

“Els dos gols del final desllueixen el treball” El jugador de la selecció, Joan Cervós, va declarar després de la derrota contra Geòrgia que “ens han fet patir, ha estat un partit molt difícil per a nosaltres, ja sabíem el que ens trobaríem, hem lluitat com sempre, però no ha pogut ser”, a més, va afegir que “hem treballat per intentar treure un bon resultat i els dos gols del final desllueixen el treball que hem fet”. Sobre l’ocasió de Marcio Vieira que hauria significat el 0-1, el jugador del Santboià va manifestar que “jo ja la veia dintre, però la veritat és que el seu porter ha fet una intervenció molt bona”, i va afegir que “el partit hauria canviat llavors i hauria estat una altra història”. Cervós s’ha convertit en titular indiscutible sota les ordres de Koldo Alvarez de Eulate, i el jove futbolista va assegurar que “personalment estic content, intento sortir cada partit i donar-ho tot”. Sense quasi temps per recuperar-se, dijous espera el Kazakhstan, i de cara a aquest duel, el migcampista va assegurar que “hem de fer el mateix, treball defensiu i fer una mica més en atac”.

EL RIVAL

Vladimir Weiss, Seleccionador de Geòrgia “No ens ho imaginàvem” El tècnic eslovac de Geòrgia, Vladimir Weiss, va mostrar la seva satisfacció a la sala de premsa després del triomf contra Andorra i va destacar que “el millor del partit és que ha acabat en victòria, hem jugat molt bé contra un equip molt ben format”, a més va afegir que “ha estat un bon treball que hem fet en dues parts, i ara seguirem treballant de cara al partit de dimarts”. Weiss va desfer-se en elogis cap a la selecció tricolor i va assegurar que “són un equip molt ben treballat i ens han posat en complicacions”. Els georgians són líders del grup amb nou punts i tres victòries i tres partits, i dimarts visitaran Letònia. Sobre aquest matx, el seleccionador va assegurar que “encara queden dos dies, hi ha lesions i cansament, però la realitat és que nosaltres necessitem els tres punts i anirem a Letònia a la recerca de la victòria per seguir com a primers del nostre grup”.

“Són superiors i ho han demostrat”

“Són superiors i ho han demostrat”

tracking