“Podíem haver guanyat”

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del Basquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, estava força contrariat a la finalització del partit. “A aquests nivells, i davant d’un equip que aspira a guanyar l’Eurocup, no pots tenir tres minuts dolents”. El tècnic vitorià va afegir que “per molt bé que ho facis en els 37 minuts restants, això t’acaba penalitzant”. L’inici del partit i els minuts finals van ser els pitjors moments de l’equip i són els trams de joc als quals Navarro feia referència.

“Ens hem ficat en el partit a base de molta feina, però ens ha penalitzat perquè hem arribat morts”, va lamentar. “Podria dir que estem contents en general però no és així. Estem fotuts perquè hem perdut el partit en tres minuts. Així de clar.” Aquesta afirmació del tècnic del MoraBanc donava peu a interpretar que l’equip podia haver guanyat ahir al Pionir Arena. “Si haguéssim controlat aquests tres minuts, el partit l’hauríem guanyat. Estic gairebé segur”, va sentenciar Navarro. “A més, hem lluitat contra decisions arbitrals dubtoses, però insisteixo, hem tingut tres minuts de desconnexió que ens ha costat el partit. I ja ens va passar dissabte contra el Manresa”, va cloure.

EL rival

Milan Tomic

“Aquesta és una victòria per seguir aprenent”

L’entrenador de l’Estrella Roja de Belgrad, Milan Tomic, estava molt satisfet pel triomf que va aconseguir el seu equip al Pionir Arena. El tècnic serbi va comentar que “necessitava veure una reacció dels meus jugadors i així ha estat”. Tomic va afegir que “aquests partits serveixen per seguir aprenent”, i va subratllar que el MoraBanc Andor­ra “és un gran equip”. L’entrenador local va explicar que estava per una banda content perquè “hem fet 20 assistències”, però per l’altra no “perquè hem perdut 21 pilotes”.

Jugadors

Oliver Stevic, Pivot del MoraBanc andorra

“Les errades, decisives”

El pivot serbi, que tornava a la que havia estat casa seva, va destacar la reacció de l’equip en els moments complicats del partit. A més, el capità va afirmar que “les errades al final del segon quart han estat clau en la nostra derrota”.

Michael Ojo, Pivot de l’Estrella Roja

“La defensa ha estat clau”

El pivot del conjut de Belgrad, Michael Ojo, va reconèixer que sabien que el MoraBanc “seria un rival molt dur”, i va valorar molt positivament el triomf del seu equip. “La nostra defensa ha estat clau per poder guanyar”, va afirmar.

tracking