Passar pàgina, i a refer-se del final de la Lliga de les Nacions

Els tricolors admeten la superioritat dels últims rivals

Passar pàgina, i a refer-se del final de la Lliga de les NacionsKFF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol ha tancat la part més complicada del calendari de la Lliga de les Nacions amb dues derrotes contundents a Geòrgia i Kazakhstan, 3-0 i 4-0 respectivament, en uns duels marcats per la superior qualitat dels rivals. “El nostre treball és similar als últims partits, però l’encert del rival fora de casa és diferent, eren molt tècnics i tenien molta qualitat” reconeixia Marc Pujol després del duel a Astana. En aquest sentit, Marc Ferré va destacar que “amb la seva qualitat, i el desequilibri que tenen ens han fet molt mal”.

Etiquetes:

Però aquesta doble cita també ha deixat aspectes positius, com ara el retorn a la selecció de Marc Pujol després de la seva greu lesió. L’internacional va jugar 12 minuts contra Geòrgia i va ser titular contra el Kazakhstan, i va manifestar que “personalment m’he sentit molt bé i la convocatòria per a mi ha estat un regal”. El migcampista de l’FC Andorra va afegir que “amb l’edat que tinc, la lesió no ha estat gens fàcil i han estat moments molt durs. Ara poder jugar és la cirereta, i només estar aquí ja és un premi per a mi”.

El matx a l’Astana Arena també va suposar el debut en partit oficial de Marc Ferré, que havia jugat uns minuts en l’amistós contra Cap Verd del juny. El migcampista va declarar que “a nivell personal ha estat molt gratificant, i més debutar oficialment en una selecció en ple creixement i que fins fa uns dies portava un any sense perdre”.

El doble desplaçament per l’Europa de l’est ja és història, i la selecció tancarà la Lliga de les Nacions amb el doble duel a casa contra Geòrgia i Letònia. Per Marc Ferré, s’han d’afrontar aquests duels “amb la màxima il·lusió, que és el que ens ha portat fins aquí”. A més, el futbolista de l’FC Andorra va afegir que “hem de creure en tota la feina que estem fent, però sense oblidar-nos del nostre ADN”. En aquest aspecte, Marc Pujol va assegurar que “a tots els partits de casa sabem que tenim el puntet a favor, que és el camp”, i va afegir que “intentarem solucionar petits errors per tornar a trobar bones sensacions”.

tracking