Karate

Melània Hernández, medalla de bronze a Màlaga

Publicat per

La júnior del Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes, Melània Hernández, va aconseguir la medalla de bronze en la segona jornada de la lliga nacional espanyola de karate que s’ha disputat aquest cap de setmana a Màlaga. La jove lluitadora va guanyar en la primera ronda la catalana Emma Alventosa per 2 a 0 i la valenciana Mònica Hernàndez per 3 a 0 en la segona ronda. Una derrota per la mínima (1-0) en el límit del temps davant l’andalusa Ai-nhoa González la va deixar fora de la final i la va portar a la repesca. Una ronda de consolació que es va apuntar davant Lorena Fernández (4-3) i que li va permetre penjar-se la medalla de bronze. Amb aquest resultat, Melània s’assegura la classificació per a la final de la lliga nacional que es disputa l’1 i el 2 de desembre vinents a Guadalajara. Adam Verniers (del Karate Xavi Herver d’Ordino), en categoria infantil, i Joel Quintana, en categoria júnior (del Karate Fudo-Shin), també tenen garantida la presència a la final.