Dos gols de 'Kiki' arrodoneixen la setmana màgica de l'FC Andorra

Segona victòria en 3 partits dels tricolors que els permet agafar aire i acomodar-se a la classificació

Dos gols de 'Kiki' arrodoneixen la setmana màgica de l'FC AndorraTWITTER FC ANDORRA

L’FC Andorra ha tancat una setmana per emmarcar. En aquest període de temps, els tricolors han recuperat un dels seus partits pendents i han sumat 7 punts de 9. Una injecció d’autoestima que ha col·locat els nois de Richard Imbernón a la zona tèbia de la classificació amb 12 punts i encara un matx pendent de recuperar. Ahir, l’FC Andorra va assaltar un altre clàssic de futbol català, el Júpiter, a qui va sorprendre a la Verneda per 0-2, amb dos gols que van portar el segell del pitxitxi de l’equip, Cristian Martínez Kiki. El triomf davant els grisgrana referma la proposta de l’FC Andorra i li permet agafar aire després d’un tram inicial de temporada on els resultats se li ennuegaven.

Després de l’empat a la Borda Mateu davant el Lleida Esportiu B (1-1) i la victòria a Vilanova (1-2), l’equip va afrontar alliberat el compromís d’ahir davant el Júpiter. La primera part la va governar l’equip local amb diverses ocasions i exposant molt perill a l’àrea tricolor amb faltes i accions a pilota aturada. Els andorrans es van mostrar molt seriosos, com un bloc sòlid, i van mantenir intacta la porteria de Víctor Sil-verio.

A la represa, l’FC Andorra es va reactivar i es va mostrar més atrevit. Al minut 25, Cristian Martínez transformava un penal que Bassas va cometre sobre ell mateix i avançava els d’Imbernón. Deu minuts després, amb el Júpiter descosit buscant l’empat, l’FC Andorra va aprofitar els espais i el mateix Cristian va culminar una contra per posar el 0-2 definitiu. “Era qüestió de temps que les coses sortissin bé”, comentava el golejador. “Són les dinàmiques del futbol i ara podem gaudir de resultats, ja que cada cop estem millor”, indicava un feliç Cristian, que assegurava “signo quedar-me amb els set gols i salvar-nos”.