triatló

Pere Marquina centra el bon paper del CT Andorra aquesta temporada

Un cop acabada la temporada 2018 de triatló, el Club Triatló Andorra ha fet un balanç força positiu de la seva temporada. Pere Marquina ha reflectit, d’alguna manera, les bones sensacions amb les quals el club andorrà ha acabat l’any. El triat­leta ha acabat tercer en el rànquing absolut de Copa Catalana i ha aconseguit el subcampionat de Copa en la seva categoria V1 (40-49 anys) amb un total de vuit proves. A més ha pogut signar una meritòria segona plaça al Tricircuit de Catalunya que constava de vuit triatlons més on Gerard Baella, del Club Triat­­ló Serradells, ha pogut acabar just darrere de Marquina amb un gran tercer lloc. Amb un total de nou podis i 23 curses en total, Marquina ha signat també una notable novena posició al Campionat d’Espanya del seu grup d’edat i un vuitè lloc al Campionat d’Espanya d’Aquat­ló. L’any passat Marquina va poder adjudicar-se la copa a la seva categoria. Tot i no poder revalidar el títol, sí que va aconseguir la general absoluta.

Un calendari de temporada de triatló que va començar el mes d’abril i va acabar el 28 d’octubre barrejant totes les distàncies i campionats i copes.

Amb aquests resultats, el Triatló Andorra assegura que mostra estar molt actiu i tenir un paper preponderant, en totes les curses de Copa Catalana i Tricircuit, on el 23 de novembre es farà una gala amb el lliurament de premis corres- ponent.