Fórmula 1

Hamilton tanca el Mundial amb l'onzè triomf de l'any

Hamilton tanca el Mundial amb l'onzè triomf de l'any

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Lewis Hamilton va imposar-se ahir a la cursa del Gran Premi d’Abu Dhabi, l’últim de la temporada de Fórmula 1, i va aconseguir així la seva onzena victòria al llarg d’aquest any.

La prova va arrencar moguda, ja que el cotxe de seguretat va haver d’entrar a la primera volta després d’un espectacular accident de l’alemany Nico Hülkenberg que, per sort, va sortir-ne il·lès. A més, els problemes amb el Ferrari de Kimi Raikkonen a l’inici van fer que tornés a sortir el cotxe de seguretat, en aquest cas el virtual, moment que va aprofitar Lewis Hamilton per fer la seva aturada al box per canviar de pneumàtics.

Bottas, primer, i Ricciardo, després, van liderar la cursa abans de fer les seves aturades, però Hamilton va recuperar el lideratge un cop tots els seus rivals van fer la seva aturada. El britànic ja no va deixar la primera posició fins creuar la línia d’arribada i va estar acompa­nyat al podi per Sebastian Vettel i Max Verstappen.

La cursa va estar marcada per ser l’última de l’espanyol Fernando Alonso al campionat després de 17 temporades i de dos títols mundials.

tracking