UE Sant Julià, líder en solitari tot i empatar contra l'Ordino

UE Sant Julià, líder en solitari tot i empatar contra l'OrdinoFAF

La Unió Esportiva Sant Julià és el nou líder en solitari de la Lliga Multisegur Assegurances. El conjunt lauredià no va passar de l’empat sense gols contra l’Ordino, però va aprofitar la desfeta de l’Inter Escaldes contra el Vall Banc Santa Coloma per 3 a 1.

El conjunt de Jesús Barón no va poder materialitzar les ocasions de què va disposar i es va haver de conformar amb un punt en el duel contra l’Ordino, que continua a la part baixa.

L’Inter Escaldes ja coneixia el resultat de la UE Sant Julià quan va saltar sobre la gespa per enfrontar-se al Vall Banc Santa Coloma, però no va poder aprofitar l’ensopegada dels lauredians i va acabar perdent contra els colomencs. Genís Soldevila al primer minut va avançar el conjunt escaldenc, però el Vall Banc va capgirar el marcador als segons 45 minuts de partit.

Víctor Rodríguez va empatar el duel al minut 60 i Diego Nájera va certificar la remuntada al minut 87. Els homes de Marc Rodríguez encara van tenir temps de fer el 3 a 1 al temps afegit gràcies a la diana de Loren Bouron. Amb aquesta victòria, el Vall Banc puja al quart lloc, mentre que l’Inter Escaldes es manté tercer.

El segon lloc de la Lliga Multisegur Assegurances l’ocupa la UE Engordany, que va vèncer 2 a 1 la UE Santa Coloma. Fabio Felipe va avançar els homes de Josep Mengual al minut 61, i ell mateix va fer el 2 a 0 al 82. Sergio Crespo, ja al temps afegit, va retallar diferències per al conjunt colomenc i va establir el definitiu 2 a 1.

Per últim, l’FC Lusitans va superar per 0 a 3 l’FC Encamp, que segueix com a cuer de la classificació amb només un punt i encara no ha guanyat cap partit aquesta lliga. Nico Medina al minut 19 va obrir el marcador i el mateix Medina, al 83, i Manuel Veiga Riera, al 86, van certificar el triomf per a l’equip que dirigeix Filipe Busto.