Esquí

Mireia Gutiérrez participarà en la Copa del Món de Semmering

Reapareixerà divendres a Àustria al circuit mundial d’eslàlom

Mireia Gutiérrez participarà en la Copa del Món de SemmeringAGENCE ZOOM

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez tornarà demà a la Copa del Món d’eslàlom a la cita que se celebrarà a Semmering (Àustria). L’esquiadora va patir una fractura al primer metacarpià de la mà esquerra el 8 de desembre durant l’entrenament de la Copa del Món de Saint Moritz i l’endemà va ser intervinguda quirúrgicament.

Mimi va fer un esforç per participar en la cita de Courchevel del dia 21 passat, però finalment ho va descartar “perquè no tenia quasi força i no podia ni agafar el pal”. Viatjarà a Àustria i, si no hi ha cap imprevist d’última hora durant els entrenaments, reapareixerà divendres. Durant la trobada de Nadal de la FAE de diumenge passat, l’esquiadora ja va explicar que es troba “bé i espero ser-hi la propera. No ho sé segur, però espero ser-hi”, i després d’uns dies d’entrenament ha decidit anar a Semmering.

Gutiérrez va explicar que “no tinc tota la mobilitat a la mà, l’hematoma i els punts. Tinc una mica de dolor, no estic perfecta, però estic molt millor que fa uns dies”, i va afegir que “si torno és per competir, no per fer la cursa per fer-la”. Sobre el balanç del primer tram de curs, va assegurar que “a Levi vaig cometre una errada grossa, però estic contenta de la cursa, i a Kilington van ser errades tontes que no faig als entrenaments”, i va cloure que “de les curses de la Copa d’Europa no n’estic descontenta, estava en forma, i espero que el tema de la mà no m’impedeixi de fer bons resultats”.

De la seva banda, Irineu Esteve serà des de dissabte fins al 6 de gener al prestigiós Tour de Ski. Es tracta d’una Minicopa del Món amb set curses de diferents modalitats en nou dies a Toblach (Itàlia), Val Müstair (Suïssa), Oberstdorf (Alemanya) i Val di Fiemme (Itàlia).

tracking