Esquí

Triomf de Quim Rodríguez i segon lloc de Marc OIiveras

Jornada profitosa ahir per a la FAE amb una victòria i un podi a les diferents curses disputades.

Triomf de Quim Rodríguez i segon lloc de Marc OIiveras

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Jornada profitosa ahir per a la FAE amb una victòria i un podi a les diferents curses disputades. Quim Rodríguez es va imposar en un eslàlom FIS a la Molina amb un temps d’1’58”47 després de ser el més ràpid a les dues mànegues de la competició. Dins del Top-10, Robert Solsona va ser setè i Xavi Cornellà, novè. A més, Albert Torres va finalitzar en 13a plaça, Pol Robert en 15a, Robert Ferrari en 17a, Tomàs Mijares en 18a i Roger Bartumeu en 19a.

D’altra banda, Marc Oliveras va pujar al segon esglaó del podi del supergegant FIS d’Orcieres 1.850, a França. L’esquiador de la FAE va fer un temps d’1’08”05, i només va ser superat per Víctor Schuller, que el va avantatjar per només 19 centèsimes. De la seva banda, Matias Vargas no va poder acabar la cursa.

També ahir es va disputar un gegant FIS femení a la Molina que va tenir a Sissi Hinterreitner com a millor representant de la FAE amb la quarta posició. L’esquiadora va creuar la línia de meta amb un temps de 2’02”72, a 1”05 de l’espanyola Patrícia Miquel, que es va endur la victòria. A més, Carla Mijares va fer-se amb la cinquena plaça, Xènia Rodríguez va ser sisena i Clàudia Mijares va acabar en la novena plaça. Fora de les deu primeres, Jèssica Núñez va finalitzar en 13è lloc i Laura Arnabat va ser 17a.

tracking