ACB Lliga Endesa

El Joventut examina la ratxa victoriosa del MoraBanc

El MoraBanc Andorra rep aquest vespre el Joventut al Poliesportiu inmers en la millor dinàmica del que va de curs

El Joventut examina la ratxa victoriosa del MoraBanc

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Poliesportiu d’Andorra acull aquesta nit un duel entre dos dels equips que estan més en forma de la Lliga Endesa, el MoraBanc Andorra i el Divina Seguros Joventut. Els tricolors arriben a aquest matx amb nou victòries als últims tres partits (sumant lliga i Europa) i amb vuit duels seguits amb victòria, mentre que la Penya ha guanyat cinc dels últims sis partits de la competició domèstica.

De cara a aquesta nit, el tècnic Ibon Navarro va explicar que “es destaca molt la feina que fa en atac el Joventut però al darrere també estan fent molt bé les coses”, i va afegir que “estan jugant molt bé i arriben en molt bona dinàmica de resultats, i serà un repte per a nosaltres guanyar un equip que juga tan bé”. De la seva banda, David Jelínek va destacar que “ells arriben en un gran moment i hem de ser capaços d’aturar el seu contraatac, el tir de tres punts i la capacitat per generar de Laprovittola, aquests són els reptes que tenim per demà”.

Un dels noms propis de la prèvia va ser Nico Laprovittola. El base del Joventut és, sense dubtes, el líder dels verd-i-negres i ve d’anotar 40 punts la setmana passada contra el Gran Canària. És el jugador que més minuts disputa a la lliga, el màxim assistent, el que té un millor percentatge des del tir lliure, i el segon màxim anotador de la competició. Sobre l’argentí, Ibon Navarro va manifestar que “tenen un jugador que està per sobre, no només dels seus companys, sinó de la majoria de jugadors de l’ACB”. A més, el tècnic, que complirà el seu partit 150 a les banquetes de la Lliga Endesa, va declarar que “encara que puguis fer una bona defensa, acaba aportant molts punts, però tampoc ens podem centrar només a frenar-lo a ell perquè és capaç de passar la pilota i els companys han demostrat que tenen qualitat”. Sobre Laprovittola, Jelínek va declarar que “si està bé, pot crear, no només per a ell, sinó per a la resta, així que no se’l pot deixar crear”.

DIAGNE I VITALI NO ESTARAN AL 100%

Andrew Albicy i David Jelínek van tornar dimecres després de les seves lesions, i l’aler txec va manifestar que “noto el genoll una mica cansat encara, però cada dia estic millor”. Pel que fa a Moussa Diagne i Michele Vitali, amb problemes al bessó i amb un virus estomacal respectivament, Ibon Navarro va explicar ahir durant la roda de premsa prèvia al matx que “no estaran al cent per cent avui ni de bon tros, però esperem que ens puguin ajudar durant el partit”.

ONADA DE LLUM CONTRA EL CÀNCER ENTRE EL TERCER I QUART PERÍODE El MoraBanc i Assandca es sumen al Dia mundial contra el càncer que se celebra dilluns vinent, i han preparat una acció per al duel d’aquesta nit al Poliesportiu. Si l’any passat es va fer una muralla humana, enguany serà una onada de llum contra el càncer que es farà entre el tercer i l’últim quart amb les llanternes dels mòbils dels espectadors. Quan l’speaker avisi, el públic les haurà d’encendre enfocant-se a si mateixos, i girar-les quan l’onada passi per la seva localitat per fer la sensació de moviment.

tracking