reportatge

L'FC Andorra i els Special Olympics

L’equip de futbol sala dels Special Olympics va tenir uns convidats inesperats a l’entrenament setmanal. Set jugadors de la plantilla tricolor es van exercitar i van disputar tres partidets amb l’orgullós grup que dirigeix Montse Sánchez.

L'FC Andorra i els Special OlympicsFC Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els nois i noies que conformen l’equip de futbol sala dels Special Olympics Andorra arribaven al seu entrenament setmanal al pavelló del col·legi María Moliner amb una sensació diferent. Carregats d’il·lusió com és habitual i com sempre es dibuixa als seus rostres, però amb una emoció que només podia respondre a una visita especial. I ho era. Set jugadors del primer equip de l’FC Andorra, Fede Bessone, Adrià Vilanova, Rubén Bover, Ernest Forgas, Andrés Jantus, Ferrán Tacón i Moha Keita, van compartir futbol i diversió amb l’equip que dirigeix Montse Sánchez.

“L’experiència ha estat molt enriquidora i ha estat una passada”, explicava la Montse, encara emocionada. L’entrenadora, molt agraïda, comentava que “tots els jugadors s’han implicat moltíssim, al 200 per cent, igual que Gabri, l’entrenador, i els nois i noies han gaudit moltíssim de la tarda”. Aquest equip està format per 15 jugadors i disputa diferents tornejos a Catalunya i entrena cada dimecres al María Moliner. Durant l’hora i escaig que van compartir entrenament, els futbolistes de l’FC Andorra van formar equips amb altres membres de l’equip dels Special Olympics, van fer tres partidets, van realitzar diversos jocs i van treballar plegats en l’escalfament previ. “Per a ells, poder jugar amb els futbolistes de l’FC Andorra és molt especial. Des del principi ho han donat tot, han rigut, han xerrat, han compartit esport i s’han fet un munt de fotos”, afegia Montse Sánchez. Sempre agraït, l’equip del Special Olympics mirava els jugadors i escoltava les indicacions i consells que molts d’ells donaven. Amb una pilota i una tarda de diversió pel mig, com assenyala la Montse, “tenim la sort de veure com tot ho viuen amb passió”.

tracking