La UE Sant Julià es desfà de l'FC Ordino i és encara més líder 3-0

El conjunt lauredià va vèncer amb dos gols de Joel i un d’Aguilar

La UE Sant Julià és encara més líder de la Lliga Multisegur Assegurances després d’una jornada rodona ahir amb el seu triomf sobre l’FC Ordino per 3-0 i l’empat entre els seus perseguidors, Inter Escaldes i Vall Banc Santa Coloma, que fa que els lauredians tinguin sis i set punts de marge respecte a la segona i la tercera posició. El protagonista de la victòria de la UE Sant Julià va ser Joel Méndez, que va anotar els dos gols del partit. El davanter va obrir el marcador a la mitja hora, i va fer el 0-2 al minut 50, mentre que Aguilar va tancar el marcador al temps d’afegit.

Al duel estrella de la jornada entre Inter Escaldes i Vall Banc Santa Coloma va haver-hi repartiment de punts després de l’1-1. Èric Rodríguez va avançar els escaldencs al minut 26, i només deu minuts després, Loren va segellar l’empat per al vigent campió. El marcador no es va tornar a moure, i tots dos van allunyar-se de la primera posició.

La gran sorpresa de la jornada va ser el triomf de l’FC Encamp per 0-1 sobre l’FC Lusitans. Un solitari gol d’Isaac Pedrós al minut 81 va donar al conjunt encampadà el segon triomf de la temporada. Tot i la derrota, l’Encamp segueix com a cuer de la competició, mentre que el Lusitans es queda en cinquena posició i sense gairebé opcions d’acabar entre els quatre primers.

El duel vibrant de la jornada es va viure al 2-3 entre UE Santa Coloma i UE Engordany. Després d’un primer quart d’hora boig, els colomencs guanyaven 2-1 amb gols de Gomes i Aaron, que havien remuntat la diana inicial de Jesús. A la segona meitat, dos gols de Laborda van donar la victòria a la UE Engordany.