Ibon Navarro

“Ens ha faltat ritme i esperit”

“Ens ha faltat ritme i esperit”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, no podia amagar la seva decepció a l’hora d’afrontar la compareixença de premsa posterior a la derrota contra el Reial Madrid. “No hem entrat al partit en cap moment, ni en atac ni en defensa. Quan semblava que ens podíem enganxar, hem tingut problemes en el rebot i hem patit pèrdues evitables”, va afirmar. Navarro va assegurar que “no ens hem trobat còmodes en cap moment i hem donat la sensació de poder competir. Ens ha faltat ritme i esperit per fer-ho”.

En un partit així, en què el rival ha estat tan superior i donats els antecedents, es va posar sobre la taula l’efecte finestres FIBA. El tècnic vitorià, però, es va espolsar aquest argument. “El rival també ha fet mèrits i la nostra selecció de tir no ha estat la millor. No hem donat la nostra millor cara, és evident”. Navarro va insistir que “no hem tingut ritme i ritme no és només córrer, és constància i defensar fins al final. No hem tingut la capacitat per defensar les seves armes”. L’entrenador del MoraBanc creu que “hem de passar pàgina i pensar en l’Eurocup. La duresa a Lió, davant del Villeurbanne, serà encara més gran i cadascú ha de fer una reflexió”.

EL RIVAL

“Un partit sòlid i complet en totes les facetes” Pablo Laso. L'entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, va assegurar que, el del seu equip, havia estat un partit “molt sòlid i molt complet en totes les facetes del joc”. Laso va explicar també que “la rotació de la banqueta ens ha donat punts i velocitat en el joc i he acabat amb la sensació que hem comès poques errades i hem tingut un ritme alt de joc”. En referència al MoraBanc, el tècnic de l’equip blanc va revelar que “sabíem que era important defensar-los en transició i defensar bé els llançaments exteriors i els seus pick and rolls”.

tracking