La selecció sub-16 femenina cau clarament amb Malta (7-0)

La selecció sub-16 femenina cau clarament amb Malta (7-0)

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La selecció nacional sub-16 femenina va perdre ahir de manera clara. Les andorranes van caure per 7 a 0 davant Malta en el segon partit del Torneig de desenvolupament de la UEFA, que s’està disputant, precisament, a Malta. Les locals van trencar el partit de bon principi i van deixar les de Luis Miguel Abrahan sense cap mena d’opció.

Etiquetes:

El seleccionador va lamentar l’exigència física del partit que havien jugat davant Albània i va reconèixer que no havien estat al nivell que tocava: “Hem pagat molt car el desgast físic i durant els divuit primers minuts no hem estat a l’altura del partit.”

Malta és una de les seleccions favorites per endur-se la competició i tal com va explicar el tècnic “van aprofitar les nostres errades a l’hora de rebutjar pilotes”.

Tot i que a la segona meitat Andorra va canviar la cara, ja era massa tard per entrar en un xoc sense història.

El proper rival de les noies d’Abrahan serà Gibraltar, en el que serà l’últim partit del torneig de desenvolupament de la UEFA. Les andorranes buscaran la primera victòria de la competició a partir de demà a la una del migdia. “Crec que la mereixem”, deia l’entrenador.

tracking