Eurocup

El MoraBanc, davant la fita històrica contra l'Alba

El MoraBanc visita l’Alba de Berlín a la recerca del primer punt de les semifinals de l’Eurocup

El MoraBanc, davant la fita històrica contra l'Alba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En començar la temporada, l’objectiu del MoraBanc Andorra a l’Eurocup era passar la fase de grups. Avui, el repte és aconseguir una victòria que torni el factor pista de les semifinals de la competició al Principat. Per contradictori que sembli, l’equip se sent més còmode en competició europea que a l’ACB, i és davant del primer partit de la sèrie que el pot portar a la final. La història l’ha portat a enfrontar-se a l’Alba de Berlín i la batalla comença avui a les 20 hores al Mercedes-Benz Arena.

“Sabem que juguem contra un equip imprevisible, amb molts jugadors capaços de prendre decisions inesperades en qualsevol moment tant en atac com en defensa.” Així descriu Ibon Navarro el conjunt alemany que dirigeix un vell conegut de la Lliga Endesa com Aíto García-Reneses.

Els tricolors acumulen una gran càrrega de partits i s’ha hagut de reduir l’exigència física dels entrenaments per arribar bé als moments clau de cada duel. “Preocupa. A més, hem perdut Walker, que era el tres més gran que teníem i ens donava coses importants pel rol que tenia. També ens ha passat amb un [Stevic] que era un comodí a la posició de quatre i de cinc. Però espero que la il·lusió per aquesta eliminatòria, que era un somni a principi de temporada, pugui amb les cames i el cap.”

En la mateixa línia que el seu entrenador, David Jelínek va assegurar que “serà un partit molt dur, però tots somiàvem a arribar el més lluny possible a l’Eurocup”.

La propera entrega d’aquest somni es durà a terme aquesta nit a Berlín.

ELS ANDORRANS NO SÓN AL PAÍS DES DEL VIATGE A LIÓ

El MoraBanc va marxar a Lió dimarts passat per jugar-hi dimecres i ja amb el bitllet a semifinals a la butxaca va desplaçar-se directament a Burgos per disputar el partit d’ACB. Diumenge va fer les maletes i va arribar camí cap a Bilbao per entrenar-s’hi i volar cap a Berlín ahir mateix. L’equip no trepitja Andorra des de fa una setmana.

El MoraBanc, davant la fita històrica contra l'Alba

El MoraBanc, davant la fita històrica contra l'Alba

tracking