Motociclisme

Xavi Cardelús acaba 21è al Gran Premi de l'Argentina

Van acabar la cursa 23 pilots i l’andorrà va ser avantpenúltim

Xavi Cardelús acaba 21è al Gran Premi de l'ArgentinaCRT

Xavi Cardelús va acabar en 21a posició el gran premi de la República Argentina. Aquesta era la segona cursa del Mundial de Moto2, que el pilot andorrà corre amb la KTM de l’equip Ángel Nieto Team. Cardelús va finalitzar la prova davant de l’americà Joe Roberts i de Dimas Ekky.

Amb el resultat d’ahir, el pilot del Principat es queda a la 29a posició de la classificació general de la categoria de plata del motociclisme.

La cursa d’ahir la van completar un total de 23 corredors, fet que deixava Cardelús en l’avantpenúltim lloc. De fet, l’andorrà va arribar a més d’un minut del vencedor, que va ser l’italià Lorenzo Baldassarri.

El company d’equip de Cardelús, el nord-americà Jake Dixon, va finalitzar la cursa en dissetena posició, i va ser més de vint segons més ràpid que ell. Aquest fe, el deixa 23è a la general, sis llocs davant de Xavi Cardelús, que ha completat les dues carreres que s’han disputat aquesta temporada.

Tot i el gruix de corredors que van acabar davant de l’andorrà, cal destacar que fins a set pilots no van arribar a veure la bandera de quadres i que Xavi Vierge no va pendre la sortida. Cardelús es mostrava satisfet d’haver pogut acabar: “Les coses no han anat malament perquè he pogut completar la cursa sense cometre errades i he rodat a un ritme força constant després de guanyar un parell de posicions a la sortida. Hem fet un pas més, queda feina per fer.”