Diagne millora però està ingressat a Barcelona

El pivot va experimentar una millora durant la jornada d’ahir però segueix ingressat a l’Hospital de Sant Pau

Diagne millora però està ingressat a BarcelonaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Moussa Diagne segueix ingressat a urgències de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona després del quadre sincopal que ha estat patint durant els últims dies i està en espera d’un diagnòstic després de les proves que se li van realitzar ahir. Segons van explicar des del club –Francesc Solana va estar en tot moment a Barcelona–, el pivot senegalès va experimentar una millora al llarg de la jornada d’ahir, però Diagne continuarà al centre mèdic de la Ciutat Comtal, ja que avui se li seguiran practicant més proves mèdiques.

Etiquetes:

El director de màrqueting i comunicació del club, Gabriel Fernàndez, va explicar ahir que “Diagne es troba millor, ha passat una bona nit i s’ha despertat molt animat”, i va afegir que “la seva versió és millor que la de dilluns, està més fort, més en marxa i pensant en el que vol, que és sortir, posar-se a entrenar i jugar al més aviat possible”. Fernàndez també va assegurar que “els símptomes d’aquests dies estan remetent”, i va afegir que “ja que és a Barcelona, i en una instal·lació de primer nivell, es pretén esgotar tot el recorregut de les proves per quedar-nos absolutament tranquils, ell el primer, i saber què li ha passat”.

L’episodi dels marejos de Diagne va arrencar divendres després de patir un cop fortuït durant l’entrenament al Poliesportiu, i al club s’han viscut moments de preocupació, tal com va reconèixer Gabriel Fernàndez. “Les proves no acaben avui [ahir], i no deixarem de fer-li res perquè el primer de tot és la persona, i quan passen aquestes coses, el primer que passa és que et preocupes”, i va agregar que “hem estat preocupats, i ho seguim estant, però el que podem dir és que Diagne es troba millor”. Per últim, el director de màrqueting i comunicació del club va explicar com s’han viscut les últimes hores a l’entitat, i va declarar que “la paraula és preocupació, i t’amoïnes per la persona perquè no saps què li passa”, i va cloure que “si és una lesió que hi ha un diagnòstic et quedes més o menys tranquil i hi ha un procés, però el fet que no hi hagi diagnòstic et fa amoïnar, i que siguin marejos, encara més”.

Durant la jornada d’ahir es van seguir succeint les mostres de suport a Moussa Diagne a les xarxes socials, tant per part d’aficionats com d’alguns clubs, com va ser el cas del Montakit Fuenlabrada, on va jugar el pivot senegalès.

L'EQUIP COMENÇA A PREPARAR EL PARTIT DE DIVENDRES CONTRA EL VALÈNCIA BASKET AL POLIESPORTIU

En plena voràgine per la salut de Moussa Diagne, l’equip va començar a preparar ahir el partit de divendres passat contra el València Basket per seguir de ple a la lluita per aconseguir una plaça per als play-off. El conjunt taronja jugarà dimarts i divendres de la propera setmana la final de l’Eurocup contra l’Alba de Berlín –botxí dels tricolors a la competició continental–, i el partit, que estava previst inicialment per dissabte a la tarda, es va avançar a divendres a la nit. Ibon Navar­ro haurà d’afrontar aquest matx pràcticament en quadre, ja que, a més de Moussa Diagne, el capità, Oliver Stevic, i David Walker es mantenen com a baixa i no podran enfrontar-se al conjunt valencià.

tracking