Samu Ponce tanca el Tour de Tailàndia 28è a la general

Va classificar-se en 55a posició a l’última etapa disputada ahir

Samu Ponce va finalitzar ahir el Tour de Tailàndia en 28a posició de la general després de sis etapes de competició. Ahir es va disputar l’última de les jornades de la cursa amb 116 quilòmetres entre Lampang i Chiang Mai, amb un recorregut pla ideal per als esprinters, i precisament així, a l’esprint, el corredor estoni Martin Laas es va acabar enduent l’última victòria del Tour de Tailàndia al davant dels italians Giovanni Lonardi i Imerio Cima. Ponce va entrar amb el mateix temps que el vencedor en 55a posició.

Pel que fa a la classificació general, la victòria va ser per l’australià del Saint George Continental Cycling Team, Ryan Cavanagh, seguit per Marcos García i Thomas Lebas. Samu Ponce va ser 28è de la general, d’una norantena de ciclistes que van finalitzar la cursa, a 21’07” del vencedor d’aquesta cursa de categoria Men Elite.

Després de la prova, Samu Ponce va assegurar que “finalitzo dintre del Top-30 a la meva primera volta per etapes”, i va afegir que “vull agrair als meus companys d’equip i staff la bona sintonia que hem tingut. Ara toca recuperar bé, que en breus ja tornarem a posar-nos un dorsal.”