Olimpisme

Xavi Folguera, banderer a Montenegro

La delegació nacional comptarà amb el suport de Xavier Espot a partir de dijous

Xavi Folguera, banderer a MontenegroI. M. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Folguera serà el banderer d’Andorra als Jocs dels Petits Estats de Montenegro, que es disputen la setmana vinent. “És un orgull representar el teu país i poder ser banderer”, va reconèixer l’andorrà, que ja ho va ser a Luxemburg. Pel que fa a les seves aspiracions, va subratllar que “fins que no arribes allà i comences a competir no saps ni a quin nivell estàs ni a quin nivell estan els altres”. El del Principat competirà en vòlei platja, fent parella amb Abel Bernal.

La delegació nacional comptarà amb el suport de Xavier Espot. El cap de Govern hi arribarà dijous de la setmana que ve. Espot es va mostrar convençut que els esportistes deixaran el nom del país a l’altura que es mereix. “Els havíem de donar aquesta mostra de suport, no només avui [per ahir], sinó que també desplaçant-me a Montenegro”.

En aspectes estrictament esportius, ni Leyre de la Rua ni Laurent Recouderc podran participar en les competicions. La primera va patir un accident de trànsit i té una fractura a l’húmer i el segon segueix arrossegant molèsties al genoll i no s’ha pogut acabar de recuperar a temps per poder ser a la cita.

Jaume Martí, president del Comitè Olímpic Andorrà, va destacar que “em té preocupat el potencial pel que fa al medaller, Montenegro collarà molt”. En aquest sentit, va afegir que desitja “que fem les mateixes medalles que a San Marino. Podria ser que n’obtinguem alguna més d’or i això m’agradaria molt”. Els esportistes arribaran al país balcànic diumenge i a partir de dilluns començarà la competició.

tracking