Reportatge

La broma de Cristian Martínez amb la gorra d'Mbappé es fa viral

Cristian Martínez, absent davant França per lesió, va esdevenir protagonista a la zona mixta per una broma que s’ha fet viral. ‘Kiki li va treure la caputxa al davanter mentre atenia la premsa.

Broma a Mbappé
Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Una entremaliadura que ha fet la volta al món futbolístic i que s’ha fet viral. Dos protagonistes. Un, Cristian Martínez, l’altre, involuntari, Kylian Mbappé. Minuts després de la finalització del partit de dimarts a l’Estadi Nacional entre Andorra i França, i mentre el davanter del PSG atenia una munió de periodistes francesos a la zona mixta, Kiki va fer acte de presència. El jugador de la selecció, absent per lesió, va aparèixer per la zona acotada i, quan va passar a l’altura de Kylian Mbappé situant-se darrere del golejador, va treure-li la caputxa. El futbolista del PSG va buscar fins a quatre vegades Kiki amb una mirada inquisidora i amb cara de pocs amics, mentre l’andorrà abandonava la zona mixta divertit i amb una mitja rialla de nen entremaliat.

La broma va tenir un bon recorregut mediàtic i molts webs i altres mitjans esportius espa­nyols se’n van fer ressò, com Jugones o Deportes Cuatro. “No entenc com se li ha donat tanta transcendència”, recorda Cristian al Diari, encara amb un somriure. “Estava parlant amb Griezmann, desitjant-li bon estiu, quan vaig passar per darrere d’Mbappé i se’m va passar pel cap fer-li aquesta broma.”

El jugador de l’FC Andorra deixa clar que “no estava ni pactat ni res estrany. Ja em coneixeu i sabeu que acostumo a fer bromes, a ser murri, i no va ser res més que això. Se’m va ocór­rer treure-li la caputxa i ja està”. Kiki no es va tornar a trobar amb el davanter francès un cop al carrer però insisteix a treure ferro a la malifeta i a prendre-s’ho tot “amb humor”.

La broma de Cristian Martínez amb la gorra d'Mbappé es fa viral

La broma de Cristian Martínez amb la gorra d'Mbappé es fa viral

tracking