Hoquei patins

La selecció afronta el Mundial B sub-19 i absolut

Els de Roger Corral busquen ser campions i debuten diumenge

La selecció afronta el Mundial B sub-19 i absolutI. M.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les seleccions d’hoquei patins sub-19 i absoluta tenen, properament, una cita d’altura. Es tracta del Mundial B, on totes dues competeixen a la seva respectiva categoria. Ho fan amb objectius sensiblement diferents, ja que el seleccionador sub-19, Roger Cor­ral, és més ambiciós que mai: “L’objectiu, per primer cop des que soc al món de l’hoquei andor­rà, és ser campions, és la pressió que ens hem posat.” “Ens hem plantejat ser campions per demostrar que la feina s’està fent bé”, afegeix. Ell i els seus homes debuten diumenge davant Anglaterra a les 14 hores i comparteixen grup amb Moçambic, Egipte, l’Índia i Mèxic, que ha renunciat a la cita.

Pel que fa a l’equip absolut, que dirigeix Climent Padrós, arrencarà el Mundial B el 7 de juliol a Sant Cugat del Vallès. En el seu cas, s’enfrontarà a Moçambic, Anglaterra i Egipte en la fase de grups i es creuarà amb Suïssa, Alemanya, el Brasil o Austràlia a les eliminatòries. “No vull pressionar els jugadors, intentarem quedar com més amunt millor però tenim un grup complicat.”

Finalment, l’equip de Xou competirà al Palau Sant Jordi als World Roller Games, igual que Anna Palacios, que ho farà en el programa llarg i curt individual.

tracking