Tennis

Andorra perd contra Malta a l'estrena de la Davis

Andorra perd contra Malta a l'estrena de la Davis

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’equip d’Andorra va començar amb derrota per 2-1 contra Malta a la primera jornada del grup 4 de la Copa Davis que s’està disputant a San Marino.

Andorra va perdre dilluns el primer punt, ja que Jesús Muro va haver-se de retirar per lesió quan queia 4-1 contra Matthew Asciak, i la resta de la jornada va haver-se de suspendre a causa de la pluja. La resta de partits van disputar-se ahir, amb una de freda i una de calenta per a l’equip nacional. Ricardo Rodeiro va situar l’empat a un contra Malta després de guanyar Matthew Cassar per 6-2 i 6-3.

Malta i Andorra van jugar-se el punt al partit definitiu, el de dobles, però Ricardo Rodeiro i Èric Cervós van acabar perdent per 6-4 i 6-3 contra la parella maltesa formada per Matthew Asciak i Omar Sudzuka.

La selecció nacional disputarà avui la segona jornada de competició del grup 4 europeu de la Copa Davis amb Irlanda com a rival. Amb Jesús Muro lesionat, el capità andorrà, Àlex de Santiago, haurà de decidir si és Èric Cervós o el jove Guillermo Jauregui qui disputi un dels dos partits individuals juntament amb Ricardo Rodeiro. A més d’Irlanda, Andorra s’enfrontarà demà a San Marino, mentre que divendres es veurà les cares amb Kosovo.

tracking