El MoraBanc fa una oferta de tres anys a Clevin Hannah

L’Herbalife Gran Canària té fins dimarts a la mitjanit per igualar-la

El MoraBanc fa una oferta de tres anys a Clevin HannahFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir una oferta qualificada de tres temporades per aconseguir els serveis de Clevin Hannah. El base nord-americà era la màxima prioritat de Francesc Solana per formar la parella de bases amb Jeremy Senglin, i l’entitat tricolor va acabar fent ahir la proposta a l’ACB.

Etiquetes:

Hannah va jugar la temporada passada a l’Herbalife Gran Canària, i el conjunt de les illes va decidir incloure’l al dret de tempteig. És per això que ara l’equip de l’arxipèlag té fins dimarts vinent a les 23.59 hores per igualar l’oferta que el MoraBanc Andorra va presentar al nord-americà.

El curs passat Hannah va disputar 44 partits amb el Gran Canària (26 a l’ACB i 18 a l’Eurolliga), amb una mitjana de 12 punts, 5 assistències i 12 de valoració a la competició domèstica, i de 9 punts, 4 assistències i 9 de valoració a Europa. La temporada anterior el base novaiorquès va jugar a l’UCAM Múrcia, on va coincidir amb Ibon Navarro.

TODOROVIC, IMPACIENT PER JUGAR

Un dels fitxatges del MoraBanc d’aquest estiu, el serbi Dejan Todorovic, va manifestar en una entrevista al lloc web del club que “estic impacient per arribar i començar a demostrar el que valc de seguida, i ajudar l’equip a aconseguir els seus objectius”.

tracking