Automobillisme

De la Casa és segon i Montellà, quart, a la Pujada a Chantada

En la categoria II, el jove encampadà va acabar a només vuit dècimes de la tercera plaça

De la Casa és segon i Montellà, quart, a la Pujada a ChantadaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard de la Casa va aconseguir el segon millor temps i Edgar Montellà va fregar el podi amb una quarta posició a la 46a Pujada a Chantada, celebrada el cap de setmana a Lugo.

En la categoria III, el campió d’Espanya de Turismes 2018 de l’especialitat, Gerard de la Casa, (Subaru Impreza WRX) va estar entre els participants a la prova gallega amb l’objectiu de defensar la privilegiada posició a la provisional del CEM 2019. L’andorrà no va poder superar el seu rival directe, López Fombona, però va sortir victoriós en la lluita que va mantenir amb el pilot local Alonso Liste (Ginetta G50) per la segona posició de la classificació que, finalment, va aconseguir. “Hem millorat una mica, en més d’un segon, el temps a cada pujada. Fombona era inassolible però, com preveia, per darrere també ens feien anar molt ràpid. Al final hem aconseguit mantenir la segona plaça i continuem sent líders del CEM 2019. Queda clar que la Santa i Ibi decidiran”, va explicar al final de la cursa el pilot andorrà.

A la categoria II, Edgar Montellà es va quedar a només vuit dècimes del tercer. La victòria va ser per a Domingo Estrada, però l’encampadà va aconseguir retenir la tercera posició del Campionat d'Espanya de muntanya. “El podi estava molt a prop i vam fer uns canvis per intentar ser més competitius i no van acabar de funcionar del tot”, va lamentar.

tracking