Quintana guanya l'etapa i Roche es vesteix de vermell

El colombià va atacar quan quedaven tres quilòmetres per acabar

Quintana guanya l'etapa i Roche es vesteix de vermellUNIPUBLIC / PHOTOGOMEZ SPORT

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Nairo Quintana va adjudicar-se ahir la segona etapa de La Vuelta celebrada entre Benidorm i Calpe, mentre que Nicolas Roche, segon durant la jornada d’ahir, és el nou líder de la classificació general en detriment del colombià Miguel Ángel Supermán López.

Etiquetes:

El recorregut d’ahir no feia preveure que hi hagués canvis a la general, però a l’últim port de la jornada, l’Alt de Puig Llorença, Alejandro Valverde va fer un atac que va seleccionar el gran grup de favorits. Un grup que encara va reduir-se uns quilòmetres més endavant, on hi havia, a més de Quintana i Porte, altres favorits com Mikel Nieve, Rigoberto Uran, Fabio Aru i Primoz Roglic.

I va ser llavors quan, a només tres quilòmetres per al final, Nairo Quintana va fer un atac que va sorprendre els seus rivals i que li va acabar donant la victòria final a Calpe, just al davant de Porte i Roglic. A la general, Porte és el nou líder amb només dos segons de marge respecte a Quintana, i vuit sobre Rigoberto Uran. El millor resident, 13è, és Esteban Chaves a 51”.

Avui es disputa la tercera etapa de la cursa entre Ibi i Alacant amb 188 quilòmetres i dos ports de tercera categoria.

tracking