Motociclisme

Xavi Cardelús acaba 27è a Silverstone

Tot i finalitzar penúltim, el pilot va marxar amb bones sensacions d’Anglaterra

Xavi Cardelús acaba 27è a SilverstoneÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va finalitzar ahir en penúltima posició al Gran Premi de la Gran Bretanya del Mundial de Moto2. El pilot de l’Ángel Nieto Team va acabar creuant la línia de meta en 27a posició després d’un frec a frec amb l’alemany Lukas Tulovic, que el va acabar superant per quatre segons, i amb el japonès Teppei Nagoe, que va tancar la classificació a un parell de segons de Cardelús. La victòria va acabar sent per al corredor espanyol Augusto Fernández, i Jorge Navarro i Brad Binder van completar el podi.

Després de la prova, Xavi Cardelús va manifestar que “el 27è lloc, no és el lloc on vull ser-hi, però el cert és que la valoració de la cursa és positiva perquè hem tornat a fer un pas endavant després de tots els problemes que vàrem tenir ahir i abans d’ahir”, i va afegir que “he millorat la meva volta ràpida, he retallat força les diferències respecte als pilots més ràpids de la categoria i he tornat a lluitar el grup”. Per acabar, va manifestar que “les sensacions amb les quals deixo Silverstone són bones malgrat que les perspectives de cursa eren complicades tenint en compte el que havia passat als entrenaments”.

Pel que fa a la resta de categories, el resident Álex Rins va vèncer a la cursa de MotoGP amb un final agònic a l’avançar Marc Márquez just sobre la línia d’arribada. Un altre resident, Maverick Viñales, va finalitzar en tercer lloc. Pel que fa a Moto3, la victòria va ser per a Marcos Ramírez, seguit per Tony Arbollino i Lorenzo Dalla Porta.

La cursa següent del Campionat del Món serà el 15 de setembre a San Marino.

tracking