hoquei patins

La selecció sub-17 cau davant Espanya i suma la segona derrota

La selecció andorrana sub-17 d’hoquei patins va patir la segona derrota del Campionat d’Europa de la categoria que es disputa a la localitat portuguesa de Torres Vedras. Després de caure a la primera jornada davant Itàlia per 10 a 0, ahir va ser Espanya qui es va desfer del grup de Nil Castellví per 11 a 0. Tal com va passar davant el combinat italià, els andor­rans van aguantar a la primera part amb un resultat de 4 a 0. El tècnic va explicar que “ens hem limitat a defensar amb zona i ens ha costat sortir de la pressió d’Espanya. A la primera part només hem tingut una arribada a porteria contrària”.

A la represa, Castellví va moure la banqueta i va donar oportunitat als petits, que van poder aguantar bastant bé l’atac intens espanyol. Tot i això, l’equip va sumar la segona derrota del campionat. “Estem contents del treball que estem fent davant d’equips que són referència en el circuit europeu”.

Aquesta tarda, a les 16.00 hora andorrana, la selecció s’enfronta a Israel, a priori el rival més assequible, en el tercer partit de la primera fase del campionat. El partit és cabdal per als tricolors per abandonar el fanalet vermell del grup i lluitar pel 5è al 9è lloc.

Itàlia és la líder del grup A per diferència de gols, ja que va guanyar Israel per 21 a 2 i suma sis punts, els mateixos que Espanya, però amb un average de +29, mentre que el dels espanyols és de +25. En cas de superar els israelians, rival directe, Andorra aconseguiria la primera victòria del campionat.