La punteria, un dels punts a millorar de l'FC Andorra

Publicat per

L’inici de temporada de l’FC Andorra, amb 9 punts de 12 i tres victòries consecutives, atorga a l’equip tricolor tranquil·litat i un bon coixí de confiança. Malgrat tot, contra l’Ejea va evidenciar a la primera part certa manca d’encert davant de la porteria, un aspecte que no és el primer cop que succeeix. L’Andorra va gaudir de fins a quatre ocasions clares en 15 minuts i no va poder aprofitar-ne cap, un detall que el tècnic, Gabri García, ja va comentar que el grup havia de millorar. El migcampista Martí Riverola va exposar que diumenge es va fer “un partit molt seriós”, que l’Andorra havia dominat “totes les facetes del joc” i que “així ho va reflectir el marcador”. Tot i això, el futbolista no va amagar que la manca d’encert “l’hem de mirar una mica, perquè després dels primers 30 minuts que hem fet no podia ser que el marcador fos de 0 a 0”. “Era molt injust, però hem de ser conscients que vindran partits en què no podrem tocar tant”, va sentenciar. Un d’aquests partits més aspres, segurament, serà el de diumenge vinent al Sagnier davant l’AE Prat.