canoa i caiac

Arrenca el Mundial de la Seu d'Urgell amb vista a Tòquio

Es repartiran la majoria de places olímpiques per als Jocs del 2020

Arrenca el Mundial de la Seu d'Urgell amb vista a TòquioLA SEU D'URGELL 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell acull des d’avui el Mundial de canoa i caiac, que té el principal al·licient de ser el campionat que reparteixi la majoria de les places olímpiques per als Jocs que es faran l’estiu vinent a Tòquio.

Diumenge es va realitzar la cerimònia d’inauguració a la capital alturgellenca, però la competició arrencarà avui amb la disputa de les proves per equips. Les modalitats individuals arrencaran demà, que és quan entrarà en escena l’equip nacional, que estarà format per tres palistes, Mònica Doria, Laura Pellicer i Noemí Font. Totes tres debutaran al matí amb les eliminatòries de caiac, on passaran les 20 primeres en primera instància, mentre que després hi haurà una repesca, i les semifinals i la final estan programades per dissabte. Pel que fa a la competició de canoa, les sèries eliminatòries se celebraran divendres i la semifinal i final seran diumenge.

Els representants dels 18 primers països en caiac i dels 11 primers en canoa aconseguiran la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio de manera directa, i després hi haurà places en joc als campionats continentals.

tracking