surf de neu

Lluís Marín i Maeva Estévez segueixen amb la preparació

Lluís Marín i Maeva Estévez segueixen amb la preparacióFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els integrants de l’equip de boardercross de surf de neu de la FAE, Lluís Marín i Maeva Estévez, continuen amb el treball de pretemporada per arribar en les millors condicions possibles a l’inici de la competició.

Pel que fa a Lluís Marín, acaba de realitzar una estada a Saas Fee (Suïssa), que s’afegeix a les que ja va fer anteriorment a Val-d’Isère i Les Deux Alpes. A més, el surfista va realitzar treball físic al país. Sobre l’estada a Suïssa, Marín va destacar que “els primers dies van tancar l’estació, però després l’estada va anar molt bé”.

Pel que fa a la pretemporada de Maeva Estévez, durant la setmana passada va estar a Stelvio (Itàlia), on va realitzar l’última estada. Aquestes jornades es van centrar a practicar circuits de gegant i entrenant les sortides de cara a les curses. Sobre aquestes sessions d’entrenament, la surfista va manifestar que té “bones sensacions i estan sortint bones baixades”. A principi d’octubre viatjarà a Saas Fee per fer una nova concentració de cinc dies.

tracking