reportatge

La conjura d'Anyós

Gerard Piqué va aprofitar la recent visita al país i es va citar amb la plantilla de l’FC Andorra en un sopar a AnyósPark. Una trobada en què el central del Barça i màxim propietari del club va adreçar tot el suport i va mostrar la seva satisfacció amb l’inici de temporada.

La conjura d'AnyósFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La implicació de Gerard Piqué amb el projecte de l’FC Andorra va quedar palesa, un cop més, al sopar celebrat la nit de dijous a AnyósPark amb la plantilla, cos tècnic, treballadors i representants del club tricolor. Va ser el mateix central del Barça i president de Kosmos Holding Group, l’instigador de la reunió per tal de traslladar als futbolistes, a l’staff i als homes forts del projecte el seu suport i la seva il·lusió davant l’inici de curs que l’Andorra està signant. Aprofitant la seva jornada al país, on va mantenir diferents reunions i va dinar a la seu de MoraBanc, Piqué va organitzar el sopar i va ser qui va encetar la conjura d’Anyós. Els jugadors estaven citats a les vuit del vespre i van començar a arribar a les instal·lacions en petits grups. Un cop al hall d’AnyósPark, Piqué va anar saludant un per un als membres de la plantilla i va conversar amb tots ells. Alguns, com els africans Moussa Sidibé i Moha Keita van aprofitar per fer-se un selfie “amb el presi”, que van penjar posteriorment a les xarxes socials. Durant el sopar, el central de l’FC Barcelona va explicar que estava molt content de com està anant tot i va instar al grup a seguir igual, tot i deixar clar que durant la temporada hi haurà moments dolents o d’altres no tan bons que s’hauran de saber gestionar. Piqué va felicitar la plantilla, el cos tècnic i treballadors pel bon inici de temporada –l’equip és líder del grup de Segona B amb 12 punts– i va demanar que no és moment de llençar les campanes al vol perquè, al futbol, es perden tres partits seguits i caus a la part mitjana de la classifació. Un dels aspectes que més engresca els jugadors quant a la implicació de Piqué és la voluntat de “ser un més” i de participar activament en l’aventura. El vestidor assegura que Piqué “està molt ficat”, que “ens coneix molt bé” i que “pateix pels resultats”. Fins i tot els capitans, Fede Bessone, Ludo i Rubén Bover, van lliurar al central del Barça el seu carnet de soci de l’FC Andorra d’aquesta temporada. La conjura d’Anyós comença demà a Prada de Moles amb el filial del Vila-real.

ESTRENARÀ GRADERIA

El recinte de Prada de Moles disposarà per al partit de demà amb el Vila-real B d’una nova graderia supletòria col·locada darrere de la porteria del gol nord, la zona més propera a les pistes de pàdel. La nova instal·lació, amb capacitat per a 690 persones, complementarà la graderia existent de gairebé 600 i permetrà l’ampliació de l’aforament de l’estadi en gairebé 1.300 persones. L’FC Andorra fa una crida a l’afició perquè vingui demà a donar suport a l’equip contra el filial groguet i el tècnic, Gabri García, anima la gent a “aprofitar el moment, que l'equip està a dalt i que juguem contra el segon”. El club, a més, ha preparat activitats per als més petits.

La conjura d'Anyós

La conjura d'Anyós

La conjura d'Anyós

tracking