Futbol sala

El Sant Julià goleja l'Olesa i suma el primer triomf

El CE Sant Julià va assolir dissabte la primera victòria d’aquesta temporada en el segon partit. Després de la desfeta a casa al partit d’estrena, els homes de Jorge Dias van refer-se ahir endollant una golejada a l’Olesa, també a casa.

Els lauredians van arribar al descans amb un sòlid 3 a 0 amb els gols de Guillem Castro, Edgar Sánchez i Paco Domínguez, mentre que a la segona part van posar la directa i Omar Ávila, Castro de nou i Sergi Silva, per partida doble, van permetre una bona victòria davant un conjunt visitant que va marcar un solitari gol de l’honor a quatre minuts d’acabar (7 a 1).

Amb el triomf, el Sant Julià és cinquè a la taula i aquest dissabte s’enfronta a l’Esparreguera, en el primer duel a domicili.