Sanza s'imposa a la 10a Cursa Popular d'AnyósPark

Anna Artal venç en la prova de 10 quilòmetres a la categoria femenina

Sanza s'imposa a la 10a Cursa Popular d'AnyósParkM. S.

Publicat per

Marcos Sanza es va adjudicar un any més la victòria a la Cursa Popular d’AnyósPark que es va disputar ahir a la plaça de les Fontetes com a punt de sortida i d’arribada. L’atleta va tornar a vèncer després de no haver pogut participar en l’edició passada, i va sumar així la seva vuitena victòria en 10 edicions que s’han disputat de la prova. Ahir, Sanza va aturar el cronòmetre de la prova de 10 quilòmetres a 32 minuts i 18 segons, mentre que el seu immediat perseguidor, Nahuel Carabaña, va ser dos minuts més lent per garantir-se la segona plaça. Jordi Misé va completar el podi en la categoria masculina.

En la femenina, Anna Artal va ser la guanyadora després de liderar la prova de principi a final i amb un registre de 42 minuts i 52 segons. El podi el van completar Dulce Casanova i Adriana Fernández.

En aquesta 10a edició, a la qual novament no va faltar el caràcter solidari amb una recollida d’aliments en favor de Càritas Andorra, es va registrar una davallada en la participació. En la prova de l’any passat van prendre part fins a 710 persones entre els dos recorreguts, i enguany hi van prendre part 578 corredors.