Moto2

Cardelús espera poder estar més a prop dels rivals

Cardelús espera poder estar més a prop dels rivalsSTYLOTEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús visita el circuit de Chang, a Tailàndia, per segona vegada després d’haver-hi cor­regut l’any passat classificant-se a la 22a posició.

L’objectiu del pilot andorrà i el seu equip és el d’acabar de consolidar la trajectòria ascendent de les últimes curses, en les quals han estat més a prop dels seus rivals de la categoria, no tan sols pel que fa a la posició, sinó, i sobretot, quant a la diferència de temps.

Des que va poder fer servir una primera evolució del xassís de la KTM, els resultats i les prestacions de Cardelús han anat millorant. El pilot de l’Ángel Nieto Team creu que “el circuit de Chang, a Tailàndia, és una pista en la qual resulta força important el pas pel revolt”. En aquest sentit, Cardelús va apuntar que “té una recta molt ràpida i un parell de revolts a la sortida dels quals cal accelerar ràpid i amb efectivitat perquè a l’entrada cal aturar força la moto”. L’andor­rà va assegurar que “als darrers GP hem anat millorant les prestacions de la moto i també les meves, fins al punt que estem fent uns registres més propers als dels nostres rivals”.

Els primers entrenaments del GP de Tailàndia del Campionat del Món es disputen demà a les 10.10 hora andorrana.

tracking