'Rollerski'

Esteve torna a imposar-se al Gran Premi Sportful celebrat a Itàlia

Irineu Esteve va aconseguir ahir la victòria al Gran Premi Sportful de rollerski celebrat a Itàlia, en una de les habituals cites de pretemporada per l’esquiador de fons del Principat, ja que durant la temporada passada també va guanyar aquesta mateixa cita que es disputa al país transalpí.

El recorregut de la prova era de 9,5 quilòmetres desde Pedavena i Coce d’Aune, i Esteve va completar el traçat en un total de 30’13”, i va superar en gairebé 20 segons el corredor rus, Andrei Chervotkin, i en quasi un minut l’espanyol Imanol Rojo, que va tancar les posicions de podi a la cursa disputada a Itàlia. Remarcar que el corredor andorrà va batre el rècord de la prova que romania intacte des de l'any 2011. A més, dos corredors locals, Francesco de Fabiani i Giandomenico Salvadori van acabar en quarta i cinquena posició respectivament.

També va disputar aquesta cursa Carola Vila, que va finalitzar en 11a posició, i va millorar així en més d’un minut i mig el temps de l’any passat.