Curses de muntanya

Ferran Teixidó i Imma Parrilla guanyen la Copa d'Andorra

Els dos corredors es van imposar a la darrera prova del campionat

Ferran Teixidó i Imma Parrilla guanyen la Copa d'AndorraCLUB PIRINENC ANDORRÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Teixidó i Imma Parrilla van fer bons els pronòstics i ahir es van endur la Vertical Kilometer de Vallnord, darrera prova de la Copa d’Andorra. Amb aquesta victòria, tant Teixidó com Parrilla, van signar el doblet i es van fer amb el triomf general.

La sisena edició de la Vertical Kilometer, amb arribada a l’Alt de la Capa, va reunir uns seixanta corredors sumant les dues distàncies. El traçat, de 3,5 quilòmetres i 1000 metres de desnivell, ha tingut moments i trams molt durs amb una lluita entre Ferran Teixidó i Òscar Casal, favorable al campió de la Copa d’Andorra per poc més d’un minut. Teixidó va marcar un temps de 38’33”355, Òscar Casal,segon, va aturar el crono amb 39’39”865 i el podi el va tancar Sergi Casabella amb 40’34”379.

En categoria femenina el triomf va ser per a la incombustible Imma Parrilla, que dissabte ja es va imposar a la Sky Pirineus de Bagà. Parrilla va fer un temps de 53’44”639, una victòria que també li va permetre adjudicar-se el circuit nacional. La jove Laia Sebastià, de l’ECOA, encara en categoria júnior, va acabar en segona posició amb un crono de 54’20”237. Queralt Riba, per part seva, va ser tercera amb un temps de 55’06”24.

En altres categories, victòria per a Lea Anción i David Rogé en cadets, en infantils es van imposar Nerea Fernández i Max Palmitjavila i, finalment, en categoria alevina, van guanyar Laia Heaume i Bernat Cadena.

tracking