patinatge

Bon paper dels patinadors andorrans a la Interland Cup

Bon paper dels patinadors andorrans a la Interland CupFAG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tres joves patinadors andorrans que es van desplaçar a la ciutat suïssa de Basilea per disputar la Interland Cup, Èric Barbeitos, Jana Galabert i Urgell Remolins, van assolir uns bons resultats en les seves respectives categories durant els dos dies de competició que van tenir, divendres i dissabte.

En la primera jornada, Barbeitos i Galabert van realitzar el disc curt en espoir i cadet, i després d’alguns errors en l’execució de les piruetes, van assolir la cinquena i novena posició, respectivament. Per la seva banda, Remolins, que competia en la categoria mini amb el disc llarg, va protagonitzar una actuació correcta, tot i que amb algunes errades que li van fer perdre posicions fins a situar-se a la 15a posició.

Pel que fa a dissabte, Barbeitos i Galabert van realitzar un bon disc llarg. El primer va acabar en la quarta posició final de la categoria espoir, mentre Galabert va remuntar una posició, acabant en novena plaça en cadet. Per la seva banda, Remolins no va competir dissabte.

tracking